Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

MS Access databasekonsulent

Data: Jeg har nå laget en ny webside for å presentere mitt firma og mine tjenester som database konsulent.


hr

MS Access Database konsulent

Om Meg: Min spisskompetanse ligger i utvikling av database systemer i MS Access. Utvikling (design) og programmering (Visual Basic) i Access har jeg holdt på med siden 1995. De siste 2 årene har jeg også utviklet meg på web-design, utvikling og søkemotor optimalisering.


hr
Min CV

Om Meg: En kort oversikt over nøkkelkvalifikasjoner og bransjeerfaringer

10. des 2003 21:42 [ Data ] [ Om Meg ]

hr
Ulike relasjoner i en database

MS Access: Når man jobber med MS Access og andre relasjonsdatabaser og SQL servere, vil ulike tabeller relatere seg til hverandre på ulikt vis. Her kommer en gjennomgang av mulige relasjoner og hvordan de brukes.

25. mar 2007 22:32 [ Data ] [ MS Access ]

hr
Linux for Kristne

Data: Linux er et operativsystem for datamaskinen i stedet for Windows, som er blitt mere og mere populært i de senere årene. Det finnes utallige nedlastninger og installasjoner tilgjengelige, nå også en utgave laget for kristne.

11. sep 2006 16:11 [ Data ] [ Linker ] [ Linux ]

hr
Hva er SEO - Søkemotor Optimalisering

Data: SEO - Søkemotor optimalisering, hva er det og hvorfor er det så viktig?


hr
Web publisering og administrasjon av hjemmesider

Web - Innholdsadministrasjon - Content Management System: I dag finnes det mye gratis programvare som er spesielt skrevet for internett/web servere som gjør at forfattere og redaktører kan fokusere på det de skal og kan best: å skrive artikler for internettet.


hr
Blogg el. Weblogg

Data: En Blogg er en internett dagbok som er åpen for alle å lese. Den er brukervennlig og lett å publisere tanker og stoff som du ønsker at andre kan lese

29. des 2004 21:49 [ Data ]

hr
Ny hjemmeside til menigheten eller foreningen?

Web - Innholdsadministrasjon - Content Management System: Planlegger din menighet å bytte ut hjemmesidene på internett eller å gjøre gjennomgående endringer? Er det tungt å vedlikeholde sidene og legge ut oppdatert innhold? Da er din løsning å ta i bruk verktøy for administrasjon av internett sidene. Slike verktøy kalles på engelsk 'Content Management Systems' - innholdsadministrasjons verktøy eller forkortet til CMS.


hr
Google Adsense

Web - Innholdsadministrasjon - Content Management System: Internett søkemotoren Google formidler annonser som du på kan vise på dine hjemmesider. Google Adsense er en tjeneste fra Google som gjør at du på en enkel måte kan vise annonser på hjemmesiden din.

18. okt 2005 19:21 [ Aktuelt ] [ Data ]

hr
Mine artikler nå i RSS format

Data: RSS er et spesielt filformat etter hvert er blitt mere og mere vanlig på internett. Dette filformatet brukes spesielt i forbindelse med nyheter, men også i forbindelse med blogg, og fungerer som en slags pressemelding. Nå kan du få de siste 10 artiklene mine i RSS format...

24. feb 2005 16:45 [ Data ] [ HTML kode ]

hr
Database applikasjonen Microsoft Access

MS Access: Microsoft Access er et database program som både er enkelt å bruke og hvor det er mulig å lage avanserte og skreddersydde løsninger. Det er svært intuitivt å bruke og man kan raskt lage enkle og omfattende løsninger.

07. jan 2005 22:43 [ Data ] [ MS Access ]

hr
Metatagger for Beskrivelse og nøkkelord på internettsiden

Data: Metatagg er en html kode hvor du kan gi en oppsummering av din internett side.

13. nov 2004 19:40 [ Data ] [ HTML kode ]

hr
Hvordan lage en enkel layout

Data: Du har kanskje prøvt deg litt frem med å lage egne html sider påinternett, men ønsker å komme videre. Jeg vil her gi deg noen enkle eksempel du kan bruke for å videre utvikle hjemmesiden din og lage en enkel layout.

05. mar 2005 21:23 [ Data ] [ HTML kode ]

hr
Kristne og web-linking

Data: De ulike søkemotorene har ulike måter å beregne poengene til en internett side. Det er så og si blitt et eget fag å forstå hvordan man kan optimalisere en internett side slik at den får høyre poeng beregning i søkemotorene.

05. des 2004 03:33 [ Data ]

hr
Sjekk om serveren din kan håndterer include filer

Data: Innføring i HTML programmering og bruk av Server Side Include filer.

05. mar 2005 12:53 [ Data ] [ HTML kode ]

hr
Test av CMS systemet e107

Web - Innholdsadministrasjon - Content Management System: Test og presentasjon av innholdsadministrasjons systemet E107


hr
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: