Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Kurs i TV og videoproduksjon

TV og Video: Helgen 15. - 16. oktober arrangeres det et introduksjonskurs i flerkamera video-produksjon. Kurset tar for seg det å jobbe i et team med flere video-kameraer og billedmikser, og inneholder både teori og praksis.

17. sep 2010 12:57 [ Aktuelt ]

hr

Gode råd til arbeidsledige

Aktuelt - Kirke og Samfunn: Å takle det å miste jobben er en utfordring. Som arbeidsledig gå man gjennom flere faser i etterkant av oppsigelsen. Den tyngste perioden er den tredje måneden

03. mar 2009 00:47 [ Aktuelt ]

hr
A og B kristne

Aktuelt - Kirke og Samfunn: Er noen kristne bedre kristne enn andre? Er det rett å sette kristne i bås?

10. mar 2008 19:27 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
Liberal vs. Konservativ teologi

Kirkevekst og menighetsutvikling: I dagens kirkelandskap kan det virke som om de kristne er delt inn i hovedsaklig to leirer, de liberale og de konservative. De virker som om disse to leirene står steilt mot hverandre. Men ser man nermere etter, er det faktisk fire leirer i denne sammenhengen.

23. feb 2007 18:41 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
Foto: L-acoustics Nytt lydanlegg i Storsalen Menighet

Lydteknikk: Storsalen Menighet har investert i nytt lydanlegg denne høsten. Det nye anlegget ble Kiva fra L-acoustics og ble levert av Scandec Systemer i begynnelsen av oktober i høst (2007).

19. okt 2007 01:16 [ Aktuelt ] [ Lydteknikk ]

hr
GodTube.com

Linker til Ressurser: GodTube.com er den kristne versjonen av nettstedet YouTube, og er et online video sosialt nettverk som også er familievennlig. Se noen korte smakebiter her...


hr
Lydteknikk.no

Linker Lyd og PA: Lydteknikk.no er et nytt nettsted med bransjeregister for lyd og lydteknisk, studio og livelyd, film og TV. Nettstedet har også en oversikt over noen ressurssider på nettet relatert til lydteknikk.


hr
Renewal Journal

Linker til Ressurser: Renewal Journal dekker fornyelse, forvandling, karismatisk tjeneste og nyheter fra pinsebevegelsen i Australia. Magasinet kommer ut 2 ganger i året i Australia, til alle som er interessert i fornyelse og vekkelse. Renewal Journal skriver også om vekkelse, kirkevekst, Kristne fellesskap, helbredelse, tegn og under, tilbedelse og lovsang, velsignelse, oppvåkning, evangelisering, dissippelskap, innhøstning, tjeneste, salvelse, vinsekker, visjoner, og tjenende lederskap.


hr
Nådegave til å hjelpe

Nådegavene: Nådegaven til å hjelpe er muligens den eneste vi kan velge å gå inn i. Problemet med denne nådegaven er at de fleste ser på det som en gave til praktisk hjelp, og begrenser nådegaven til bare det praktiske. Her skal vi se på 7 ulike karakterer ved denne nådegaven, eller skulle jeg heller si 7 ulike hjelpenådegaver?


hr
Profetier og åndsåpenbaringer

Nådegavene: Av og til opplever vi at Gud taler til oss direkte gjennom en åpenbaring, eller at Gud ønsker å tale igjennom oss til andre ved en personlig profeti. Hvordan skal vi da gå frem for å prøve åpenbaringene, før vi deler dem med andre? Her er en 3 punkts liste vi kan filtrere åpenbaringene igjennom før vi avgjør hva vi skal gjøre med dem.


hr
Invitasjon til Lyd Lys & Bilde 2007

Lydteknikk: Annen hvert år arrangerer Lyd, Lys & Bildeforeningen en lukket fagmesse for å gi medlemmene og andre, en anledning til å presentere sine produkter. Alle virksomheter som er med i foreningen, har en større omsetning i det profesjonelle markedet for lyd, lys og bildeprodukter i Norge.


hr
Lydteknikker tjenesten

Lydteknikk: En lydteknikker har ofte en usynlig og ukjent jobb for mange. Hva gjør han egentlig, og hva kan en pastor gjøre for å ta vare på lydteknikkerene i menigheten?


hr
DJ led worship

Lovsang: Fredag 1. sept arrangerte Øyvind Borgsø en lovsangsgudtjeneste utenfor Stortinget. Men musikkstilen var langt fra det tradisjonelle kirkeorgelet, og klassisk kirkemusikk. Se videoen her...


hr
Tverkirkelig Lydteknikkersamling, Tirsdag 19. Sept kl 17:30

Lydteknikk: Det blir en ny tverkirkelig lydteknikkersamling i Lille Camino i Storsalens lokaler, tirsdag 19. September kl 17:30.


hr
Gud satte i menigheten...

Nådegavene: To av nådegavelistene (1. Kor 12,28 og Ef 4,11) i Det Nye Testamentet begynner med ordene "Gud satte i / gav til menigheten". Jeg vil her gå igjennom nådegavelisten i 1. Kor 12,28, og bruke denne listen som en sjekkliste for hva som fungerer i menigheten i dag.

11. aug 2006 20:54 [ Aktuelt ] [ Nådegavene ]

hr
Foto: Bjarte Thommasen
Jan Einar Visnes
Min gjestebok

Om Meg: Du er velkomment til å legge igjen en hilsen i min gjestebok.

03. aug 2006 01:05 [ Aktuelt ] [ Om Meg ]

hr
Lovsangskonsert fra Filadelfia på TV2

Lovsang: TV2 skal nå sende Ungfila sin lovsangskonsert på TV. Opptaket ble gjort i november i fjor som release konsert for CD som ble spilt inn tidligere på året.

15. jun 2006 21:16 [ Aktuelt ] [ Lovsang ]

hr
Foto: Jan Einar Visnes
Lars Petter Berg
Lovsang.no

Kristne Bloggere: Lars Petter Berg og Jan Honningdal har åpnet et webside for å bygge et nettverk for lovsangere i Norge.


hr
Når huset slår sprekker

Kirkevekst og menighetsutvikling: Heime i bygda har vi et bedehus som vart bygd for ca. 30 år sidan, et fint og solidt murhus. Det var et viktig samlingspunkt i bygda og ofte brukt. Men etter kvart viste det seg at ett av hjørnene til huset ikkje var godt nok murt, for stygge sprekker begynte å vise seg oppover kroken og langs taket. Men situasjonen vart heldigvis aldri så alvorleg at bedehuset ikkje kunne brukas.

06. mai 2006 09:41 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
Virkelig Fri

Kirkevekst og menighetsutvikling: Ellel Ministry er en kristen misjonsorganisasjon med visjonen å inkludere mennesker, undervise dem om Guds Rike, og helbrede dem som trenger det. Ellel Ministry Norge ble opprettet som en stiftelse i 2005.

23. mar 2006 19:26 [ Aktuelt ]

hr
Vekst i 6 dimensjoner

Kirkevekst og menighetsutvikling: Når man jobber med menighetsutvikling og kirkevekst, er det ikke så lett å måle utvikling og veksten om man ikke har tall å forholde seg til. Naturlig kirkevekst har funnet frem til et verktøy for å måle de områdene som ikke så lett lar seg tallfeste, men denne artikkelen handler ikke om dette.

20. mar 2006 21:53 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
Foto: Gorge Barna
George Barna
The Barna Group

Linker og Ressurser: Din parner for informasjon, strategi, gjennomføring og forvandling. The Barna Group er kjent for grundige analyser og undersøkelser omkring religiøse og kulturelle trender og samfunnsutvikling, både i USA og internasjonalt.


hr
Foto: Bjarte Thommasen
Jan Einar Visnes
Visjoner for nettverket

Lydteknikk: Å være lydteknikker i en menighet er en spesiell tjeneste, som krever både teknisk innsikt og forståelse for hvordan man betjener et lovsangsteam og menighet med både praktisk arbeid og åndelig betjening.


hr
In Association with Amazon.co.uk Bokrapporter og annbefaling av bøker

Bokrapporter og bokanbefalinger: Det skrives mye literatur om kirkevekst og om å bygge menighet. Det kan være vanskelig å holde oversikt over alle de bøker som finnes, men jeg vil her forsøke å gi et lite innblikk i noen av de bøkene jeg har lest om emnet.


hr
Foto: Jan Einar Visnes
DVD innspilling i Filadeelfia
Fullsatt sal og høyt energinivå

Lovsang: Fredag 18. Nov 2005 var det fullsatt sal i Filadelfia. Ungfila med Christoffer Svartdahl og team har gitt ut sin andre CD plate. I anledningen gjorde de også DVD inspilling, som ventes ferdig i februar.

25. nov 2005 19:52 [ Aktuelt ] [ Lovsang ]

hr
Foto: Elin Bryt med tradisjonalismen

Kirkevekst og menighetsutvikling: Det er forskjel på tradisjoner og tradisjonalisme. Tradisjoner kan være gode å ha, det sier noe om hva folk kan forvente og hvilke forventinger de kan få tilfredsstilt. Men når tradisjonene er til for tradisjonens skyld, og når man begynner å snakke om å vedlikeholde tradisjonene, kan man fort havne i en usunt forhold til tradisjonene.

13. nov 2005 00:14 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
Fader Vår

Aktuelt - Kirke og Samfunn: Etter en gammel Jødisk tradisjon.

21. jan 2005 23:04 [ Aktuelt ]

hr
Google Adsense

Web - Innholdsadministrasjon - Content Management System: Internett søkemotoren Google formidler annonser som du på kan vise på dine hjemmesider. Google Adsense er en tjeneste fra Google som gjør at du på en enkel måte kan vise annonser på hjemmesiden din.

18. okt 2005 19:21 [ Aktuelt ] [ Data ]

hr
Web publisering og administrasjon av hjemmesider

Web - Innholdsadministrasjon - Content Management System: I dag finnes det mye gratis programvare som er spesielt skrevet for internett/web servere som gjør at forfattere og redaktører kan fokusere på det de skal og kan best: å skrive artikler for internettet.


hr
Ny hjemmeside til menigheten eller foreningen?

Web - Innholdsadministrasjon - Content Management System: Planlegger din menighet å bytte ut hjemmesidene på internett eller å gjøre gjennomgående endringer? Er det tungt å vedlikeholde sidene og legge ut oppdatert innhold? Da er din løsning å ta i bruk verktøy for administrasjon av internett sidene. Slike verktøy kalles på engelsk 'Content Management Systems' - innholdsadministrasjons verktøy eller forkortet til CMS.


hr
Å utruste de hellige

Kirkevekst og menighetsutvikling: "Å utruste de hellige" er en viktig strategi innen kirkevekst, det handler om vekst i form av åndelig modning. Vi snakker om et fokusskifte innen den ny-apostoliske reformasjonen. Tidlegere har fokuset vert på å forstå den profetiske og apostoliske tjenesten som Gud gjennoppretter i menighetene i vår tid. Fokuset har nå flyttet seg fra å forstå åndelig lederskap, til å utruste medlemmene.

22. feb 2005 23:23 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
Foto: Jan Einar Visnes Å utvikle lovsangskulturen i menigheten

Kirkevekst og menighetsutvikling: Å lede lovsang er ikke bare å lede lovsang - å bestemme hvilke sanger som skal synges og så sette an tonen. Å lede lovsang handler også om lovsangs-veiledning - å utvikle lovsangskulturen i en menighet og forsamling fra gang til gang.


hr
Karismafobi

Nådegavene: Karismafobi vil jeg beskrive som en redsel for de gavene som Den Hellige Ånd gir. Enten man avviser de som har fått nådegaver eller selv avviser å ta i bruk egne nådegaver, kan det være frykten som ligger til grunn for avvisningen. Hva som er årsak til at man er redd for nådegavene, kan ha ulike årsaker.

12. des 2003 00:24 [ Aktuelt ] [ Nådegavene ]

hr
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: