Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Biskop Bill Hamon

Prophets and Personal prophecy

av Jan Einar Visnes Print  
19. des 2004 00:09

I denne bok deler Bill Hamon av sin erfaring, sin innsikt og sin kompetanse på området. Boken er skrevet til både de som har en profetisk gave, enten de er kalt til å bli profeter eller ikke, og til de som tar i mot en personlig profeti fra en anerkjent profet.

Biskop Bill Hamon er en ledende aktør innenfor den profetiske tjenesten. I mer en 50 år har han gjort tjeneste som en anerkjent og presis profet i vår tid. I løpet av denne tiden har han grunnlagt en teologisk høyskole, er blitt biskop for et nettverk av menigheter, og bygd opp et internasjonalt nettverk av tjenestegaver. Han og hans organisasjon har spesialisert seg på å trene opp andre til å fungere i de profetiske gavene (åpenbaringsgavene: profetisk, ord av kunnskap, ord av visdom, skjelne ånder osv.) i harmoni med en Kristus-lik karakterbygging.

Bill Hamon har skrevet tre bøker spesifikt om den profetiske tjenesten, og "Prophets and personal prophecy" er den første boken i denne trilogien.

I denne bok deler Bill Hamon av sin erfaring, sin innsikt og sin kompetanse på området. Boken er skrevet til både de som har en profetisk gave, enten de er kalt til å bli profeter eller ikke, og til de som tar i mot en personlig profeti fra en anerkjent profet. Han forteller også grundig omkring hvordan den profetiske tjenesten fungerer og hva som skjer når Gud taler et ord (et rhema-ord) via en profet eller en med profetisk gave. Bill Hamon går også inn på spesielle budskaper som forelskelse, giftermål, familieutvidelse, hvordan man finne Guds plan med sitt liv, og profetier omkring jobbsituasjon og økonomi. Han skriver også om hvordan vi skal relatere oss til en personlig profeti, og hva som kan være årsak til at en personlig profeti ikke går i oppfyllelse.

Bill Hamon legger stor vekt på å opptre med en utmerket karakter og en moden visdom. Han er ballansert, grundig og grunnfestet i Guds Ord.

For meg er denne boken et forbilde på hvordan den profetiske tjenesten kan fungere i vår tid og i våre menigheter. Selv om Bill Hamon er amerikansk, vil jeg ikke si at hverken boken eller hans tjeneste er typisk amerikansk. Derimot er hans tjeneste med å setter standard for den profetiske tjenesten i vår tid. Boken har gitt meg dypere innsikt i hvordan en personlig profeti kan formidles med en Jesus lik karakter.


Relaterte Artikler:
Anbefalte Artikler:
Andre Artikler:
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: