Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

DJ led worship

av Jan Einar Visnes Print  
11. sep 2006 00:10

Fredag 1. sept arrangerte Øyvind Borgsø en lovsangsgudtjeneste utenfor Stortinget. Men musikkstilen var langt fra det tradisjonelle kirkeorgelet, og klassisk kirkemusikk.

Fra kl 20:00 kunne du høre housemusikk fra Eidsvolds plass. For dette var en gudstjeneste for de som er gått lei det gamle kirkeorgelet. Stedet var fylt av dansende ungdom som koste seg i tilbedelse til lyden av dunk-dunk musikk fra høytalerne.

"Vi har gjort det her i dag, fordi vi synes det er så sinnsykt fett å være sammen med Gud. Så Gud er tilgengelig folkens, for alle sammen. Husk det: Gud er rett ved deres side!" sa Øyvind som avslutningsord til forsamlingen.

House musikk bruker ofte samples og loops fra gitarer eller andre instrumenter for å få musikken mer "funky". House stilen vokste ut fra disco-miljøet fra 70-tallet.

Initiativtaker Øyvind Borgsø har lang fartstid som disc-jockey og musikk produsent, og spesialisert seg på housmusikken. I 2005 lagde han en plate med navn Front noe som passer det pionerarbeidet som Øyvind er lidenskapelig opptatt av innenfor det kristne ungdomsarbeidet.





Besøk også hjemmesiden til Øyvind Borgsø Peter Pace

Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: