Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Brølende Lam profetiske tjeneste

Linker Apostolisk Profetisk: Brølende lam er navnet på den profetiske tjenesten til Per Ivar Winnæss. Han er pastor i Menigheten 24/7 og leder for Utrustningssenteret 24/7. Mange reagerer negativt når de hører navnet Brølende lam, men forklaringen er ganske så betryggende…


hr

The Bible Answer Man - Hank Hanegraaff

Bokrapporter og bokanbefalinger: The Bible Answer Man, Hank Hanegraaff, har samlet sammen svært mange spørsmål som kristne kan møte igjennom livet og i møte med andre ikke kristne.


hr
Foto: Jan Einar Visnes Å øve lovsang og tilbedelse

Lovsang: Å øve lovsang er mere enn å øve på sangene, melodiene og musikkfremføringen. Øvingene er lovsangsteamet lønnkammer, hvor man har en fortrolig tone med Gud.

12. nov 2008 22:10 [ Kirkevekst ] [ Lovsang ]

hr
Foto: Bill Hamon
Dr. Bill Hamon
Profet Dr. Bill Hamon er gjest hos Benny Hinn

Nådegavene: Dr.Bill Hamon har nylig vert gjest i det populære tv-programmet til Benny Hinn - This Is Your Day!! Her ble han interjuet om det profetiske og profet tjenesten. Hør Bill Hamon fortelle hvor lett det er å bli aktivert i det profetiske.


hr
Foto: Jan Einar Visnes New Life Outreach - Egon Falk Ministries

Linker Apostolisk Profetisk: New Life Outreach med misjonærene Egon og Hannah Falk startet opp sitt arbeide i Tanzania i 1974. I løpet av de siste 30 årene har de holdt rundt 300 større (5 dagers) evangeliseringskampanjer rundt omkring i hele Tanzania.


hr
En introduksjon til profetskole

Anbefalte bøker om den profetisk tjeneste og profetisk nådegave: Hva er en profetskole? Er Profetskole bibelsk riktig? Hva lærer man der? Finnes det ulike typer profeter? Hvordan fungerer jeg i den profetiske gaven? Hva er forskjell på profetisk gave og en profet? Hvis jeg har profetisk gave og er kalt til å bli profet, hva gjør jeg da?


hr
Scott Wallis

Presentasjon av forfattere: Scott Wallis ble kalt til å bli profet allerede i 1987 ved et syn. Han søker å gi det profetiske ordet en livsforvandlende kraft hvor enn han tjenestegjør.


hr
Profeter, profetisk tjeneste og profetisk nådegave

Nådegavene: Å forstå den profetiske tjenesten er omfattende. Her får du noen stikkord som kan hjelpe deg på vei bort fra missforståelser.

20. des 2004 00:02 [ Kirkevekst ] [ Nådegavene ]

hr
Finn kallet ditt

Kirkevekst og menighetsutvikling: Å forstå hvordan Gud kommuniserer med oss, er en vitkig forutsetning for å forstå hvordan han kaller oss til et meningsfylt liv.

28. feb 2007 23:23 [ Kirkevekst ] [ Nådegavene ]

hr
Ønsker ikke nådegavene

Nådegavene: Martin Luther sa en gang: "Jeg har gjort en pakt med Gud at han hverken sender meg syner, drømmer, ikke engang engler. Jeg er fornøyd med Den hellige Skrift som gave. Den gir meg mer en nok instruksjoner og alt det jeg trenger i dette livet og det kommende."

18. feb 2008 02:39 [ Kirkevekst ] [ Nådegavene ]

hr
A og B kristne

Aktuelt - Kirke og Samfunn: Er noen kristne bedre kristne enn andre? Er det rett å sette kristne i bås?

10. mar 2008 19:27 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
Harald Kaasa Hammer: www.tekstboken.no

Linker til Ressurser: Harald Kaasa Hammer har vert prest og kapellan i Nøtterøy prestegjeld ved Tønsberg. Prekensidene til Harald Kaasa Hammer er veldig populære, og leses av mange prester som trenger litt inspirasjon før søndagens gudstjeneste. Du kan finne hans prekener helt tilbake til 1992.


hr
kirkenorge.no

Linker til Ressurser: Kirkenorge.no er en ressursside for alle. Her finner du blant annet bilder av kirker, prekener og andre taler, bokanmeldelser, konfirmantopplegg, omtale av menighetsblad, liturgier og linker til alle norske menigheter som har egne nettsider.


hr
Kirkevekst og menighetsarbeid

Kirkevekst og menighetsutvikling: Feltet kirkevekst er et meget stort og omfattende tema å sette seg inn i. Mye literatur er blitt skrevet om temaet de siste årene, og mer kommer til å bli skrevet. Og det er blitt trendy å snakke om kirkevekst.

10. des 2003 22:28 [ Kirkevekst ] [ Kirkevekst ]

hr
Liberal vs. Konservativ teologi

Kirkevekst og menighetsutvikling: I dagens kirkelandskap kan det virke som om de kristne er delt inn i hovedsaklig to leirer, de liberale og de konservative. De virker som om disse to leirene står steilt mot hverandre. Men ser man nermere etter, er det faktisk fire leirer i denne sammenhengen.

23. feb 2007 18:41 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
Prekensider og artikkler

Linker til Ressurser: ChristiansUnite.com og SermonIndex.net er to av de store kristne stedene på internett. Her finner du prekener og taler fra flere kjente og ukjente forkynnere i Guds Rike.


hr
Nådegave til å hjelpe

Nådegavene: Nådegaven til å hjelpe er muligens den eneste vi kan velge å gå inn i. Problemet med denne nådegaven er at de fleste ser på det som en gave til praktisk hjelp, og begrenser nådegaven til bare det praktiske. Her skal vi se på 7 ulike karakterer ved denne nådegaven, eller skulle jeg heller si 7 ulike hjelpenådegaver?


hr
Kirkeledelse.com

Kristne Bloggere: Jan Inge Jensen her gitt ut boken Kirkevekst i 1995, og skriver artikler om ulike teamer innen menighetsledelse og kirkevekst.Nettstedet er en liten gullgruve for de som er opptatt av et dynamisk menighetsliv.


hr
Trolldom i menigheten

Kirkevekst og menighetsutvikling: Trolldomskrefter som manipulasjon, kontroll og opprør, er mere vanllig i menigheter og blandt kristne enn man skulle tro.


hr
Foto: Ester Kvalitetssikre omvendelsen og frelsen

Kirkevekst og menighetsutvikling: Det er kanskje svært uvanlig å bruke begrepet "kvalitetssikre" om det å bli kristen. Men er det mulig å bli "kristen" uten å ta et fullstendig oppgjør med sin fortid og sin livsstil? Kan man bli kristen uten å vende om?

04. des 2004 18:55 [ Kirkevekst ]

hr
Kan kristne bli demonisert?

Kirkevekst og menighetsutvikling: For et års tid siden var det en debatt i den kristne dagspressen om hvorvidt kristne kunne bli demonisert (eller demon-besatt) Fagteologene var stort sett enige i at kristne hadde Guds ånd i seg, og at derfor kunne ikke demoner bo i en kristen samtidig. På skoletur til Kenya og tanzania var vi vitne til en kraftig manifestasjon vi ikke hadde regnet med.

25. mar 2007 22:20 [ Kirkevekst ]

hr
Bruk prinsippene fra juleevangeliet til menighetsplanting

Kirkevekst og menighetsutvikling: En menighet må ha en profetisk unfangelse, at den er villet av Gud, og en apostolisk fødsel, at den er anerkjent av kristne ledere.

01. mar 2007 21:07 [ Kirkevekst ]

hr
Renewal Journal

Linker til Ressurser: Renewal Journal dekker fornyelse, forvandling, karismatisk tjeneste og nyheter fra pinsebevegelsen i Australia. Magasinet kommer ut 2 ganger i året i Australia, til alle som er interessert i fornyelse og vekkelse. Renewal Journal skriver også om vekkelse, kirkevekst, Kristne fellesskap, helbredelse, tegn og under, tilbedelse og lovsang, velsignelse, oppvåkning, evangelisering, dissippelskap, innhøstning, tjeneste, salvelse, vinsekker, visjoner, og tjenende lederskap.


hr
Forkynne og helbrede

Kirkevekst og menighetsutvikling: Jeg gjorde en gang en tematisk studie i evangeliene for å se hvordan forfatterne der brukte ordet "evangeliet". Det som forundret meg var at ordet "evangeliet" så ofte var forbundet med både Guds Rike og med helbredelse.

05. des 2004 02:51 [ Kirkevekst ]

hr

Naturlig Menighetsutvikling
Diskusjonsforum for Naturlig Menighetsutvikling

Linker til Ressurser: Nå har Naturlig Menighetsutvikling fått sitt eget diskusjonsforum for registrerte veiledere, men også andre som måtte være interessert i temaet.


hr
Profetier og åndsåpenbaringer

Nådegavene: Av og til opplever vi at Gud taler til oss direkte gjennom en åpenbaring, eller at Gud ønsker å tale igjennom oss til andre ved en personlig profeti. Hvordan skal vi da gå frem for å prøve åpenbaringene, før vi deler dem med andre? Her er en 3 punkts liste vi kan filtrere åpenbaringene igjennom før vi avgjør hva vi skal gjøre med dem.


hr
Lydteknikker tjenesten

Lydteknikk: En lydteknikker har ofte en usynlig og ukjent jobb for mange. Hva gjør han egentlig, og hva kan en pastor gjøre for å ta vare på lydteknikkerene i menigheten?


hr
Nådegave listene i bibelen

Nådegavene: Det er hovedsaklig 5 nådegavelister i bibelen. Les mere om dem her.

06. mai 2006 19:03 [ Kirkevekst ] [ Nådegavene ]

hr
DJ led worship

Lovsang: Fredag 1. sept arrangerte Øyvind Borgsø en lovsangsgudtjeneste utenfor Stortinget. Men musikkstilen var langt fra det tradisjonelle kirkeorgelet, og klassisk kirkemusikk. Se videoen her...


hr
Emosjonelt riktig eller estetisk riktig lovsang?

Lovsang: I en menighet med mange dyktige musikere og sangere, er det lett å tro et det er den estetiske riktige og musikalske kvaliteten som er det viktige. Men Gud vil ha hjertene våre.

06. mai 2006 13:00 [ Kirkevekst ] [ Lovsang ]

hr
Vekst i 6 dimensjoner

Kirkevekst og menighetsutvikling: Når man jobber med menighetsutvikling og kirkevekst, er det ikke så lett å måle utvikling og veksten om man ikke har tall å forholde seg til. Naturlig kirkevekst har funnet frem til et verktøy for å måle de områdene som ikke så lett lar seg tallfeste, men denne artikkelen handler ikke om dette.

20. mar 2006 21:53 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
Kirkevekst og Menighetsutvikling

Kirkevekst og menighetsutvikling: Jeg har fundert litt på uttrykkene kirkevekst og menighetsutvikling etter at jeg la merket til at Naturlig Kirkevekst har byttet navn til Naturlig Menighetsutvikling. Dette er jo to uttrykk som dekker ulike ting, men som allikevel er nært knyttet til hverandre.

24. mar 2006 18:51 [ Kirkevekst ]

hr
Foto: Gorge Barna
George Barna
George Barna og The Barna Group

Presentasjon av forfattere: George Barna er en av de fremste forskerne og forfatterne innenfor religiøse og kulturelle trender.

16. mar 2006 21:30 [ Forfattere ] [ Kirkevekst ]

hr
Når huset slår sprekker

Kirkevekst og menighetsutvikling: Heime i bygda har vi et bedehus som vart bygd for ca. 30 år sidan, et fint og solidt murhus. Det var et viktig samlingspunkt i bygda og ofte brukt. Men etter kvart viste det seg at ett av hjørnene til huset ikkje var godt nok murt, for stygge sprekker begynte å vise seg oppover kroken og langs taket. Men situasjonen vart heldigvis aldri så alvorleg at bedehuset ikkje kunne brukas.

06. mai 2006 09:41 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
In Association with Amazon.co.uk Bokrapporter og annbefaling av bøker

Bokrapporter og bokanbefalinger: Det skrives mye literatur om kirkevekst og om å bygge menighet. Det kan være vanskelig å holde oversikt over alle de bøker som finnes, men jeg vil her forsøke å gi et lite innblikk i noen av de bøkene jeg har lest om emnet.


hr
Foto: Bjarte Thommasen
Jan Einar Visnes
Visjoner for nettverket

Lydteknikk: Å være lydteknikker i en menighet er en spesiell tjeneste, som krever både teknisk innsikt og forståelse for hvordan man betjener et lovsangsteam og menighet med både praktisk arbeid og åndelig betjening.


hr
Apostel og evangelist tjenestene

Nådegavene: Både Apostel og Evangelist gaven kan sammenlignes med en misjonær. Men av og til kan man treffe på tjenestegaver/personer som har både evangelist og apsotel tjenesten i seg, vi snakker gjerne om kombinasjonsgaver.


hr
Foto: Elin Bryt med tradisjonalismen

Kirkevekst og menighetsutvikling: Det er forskjel på tradisjoner og tradisjonalisme. Tradisjoner kan være gode å ha, det sier noe om hva folk kan forvente og hvilke forventinger de kan få tilfredsstilt. Men når tradisjonene er til for tradisjonens skyld, og når man begynner å snakke om å vedlikeholde tradisjonene, kan man fort havne i en usunt forhold til tradisjonene.

13. nov 2005 00:14 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
Foto: Jan Einar Visnes Å utvikle lovsangskulturen i menigheten

Kirkevekst og menighetsutvikling: Å lede lovsang er ikke bare å lede lovsang - å bestemme hvilke sanger som skal synges og så sette an tonen. Å lede lovsang handler også om lovsangs-veiledning - å utvikle lovsangskulturen i en menighet og forsamling fra gang til gang.


hr
Internett Evangeliseringsdag

Kirkevekst og menighetsutvikling: Pr. i dag har nesten 1 miliard mennesker tilgang til internett, noe som også påvirker verdenssamfunnet vi lever i. Og det finnes eksempler på at også Gud bruker internett for å forvandle menneskers liv. Men vet menigheter, organisasjoner og kristne hvordan internett kan brukes for å nå nye mennesker med evangeliet? Flere amerikanske organisasjoner har gått sammen og dannet en koalisasjon for å fokusere på de store evangeliseringsmuligheterne som ligger klare for å bli tatt i bruk.

09. mar 2005 18:46 [ Kirkevekst ]

hr
Å utruste de hellige

Kirkevekst og menighetsutvikling: "Å utruste de hellige" er en viktig strategi innen kirkevekst, det handler om vekst i form av åndelig modning. Vi snakker om et fokusskifte innen den ny-apostoliske reformasjonen. Tidlegere har fokuset vert på å forstå den profetiske og apostoliske tjenesten som Gud gjennoppretter i menighetene i vår tid. Fokuset har nå flyttet seg fra å forstå åndelig lederskap, til å utruste medlemmene.

22. feb 2005 23:23 [ Aktuelt ] [ Kirkevekst ]

hr
Hva er en profeti?

Ny-apostoliske ord og uttrykk: Det finnes to ulike greske ord som begge blir oversatt til "ord". Det ene ordet er "Logos" som også blir oversatt til lære, prinsipper, og står for helheten og det generelle. Rhema kan oversettes med befaling, instruksjon, og står for det spesifikke.


hr
Kirkevekst og menighetsarbeid

Kirkevekst og menighetsutvikling: Feltet kirkevekst er et meget stort og omfattende tema å sette seg inn i. Mye literatur er blitt skrevet om temaet de siste årene, og mer kommer til å bli skrevet. Og det er blitt trendy å snakke om kirkevekst.

10. des 2003 22:28 [ Kirkevekst ] [ Kirkevekst ]

hr
Å bygge menighet for vekst

Kirkevekst og menighetsutvikling: Det å bygge menighet kan på mange måter sammenlignes med å bygge hus. Vi er levende byggningsmatriell som skal plasseres på riktig sted, til riktig tid, med rett hensikt og rett motiv. Vi skal fungere sammen for å være et levende tempel for Gud.

23. des 2003 23:52 [ Kirkevekst ]

hr
Hvordan kan jeg oppleve intimitet med Gud

Kirkevekst og menighetsutvikling: Å være kristen handler ikke bare om teologi, og den rette tro. Det handler om et godt vannskap, et vennskap med en som er ommsorgsfull og kjærlig. Det handler om å erfare den levende Gud og hans nåde. Intimitet med Gud er livsforvandlende og livgivende.

12. des 2003 00:40 [ Kirkevekst ]

hr
Helliggjørelse og karakterbygging

Kirkevekst og menighetsutvikling: Vi blir helliggjort igjennom Ordet, Jesus Kristus og ved Den Hellige Ånd ved troen på vår frelser Jesu Kristus. For meg betyr ikke det at jeg ikke kan bygge karakter eller bli mer helliggjort eller bli mer lik Jesus Kristus en det jeg ble da jeg kom til troen på Ham. Vi blir da ikke fullkommene selv om vi sier ja til Jesus. Men vi skal arbeide på vår frelse.

21. jan 2005 22:35 [ Kirkevekst ]

hr
Intro til nådegavene

Nådegavene: Nådegaver er åndelige arbeidsverktøy. Når man bygger et hus trenger man byggeverktøyer som sag, hammer, murerskje, malerkost og mange andre typer verktøyer. På samme måte, når man skal være med å bygge Guds rike trenger man åndelige byggeverktøyer som "kunnskap om Gud", visdom, profetier om mange andre gaver og gudgitte evner.

12. des 2003 01:00 [ Kirkevekst ] [ Nådegavene ]

hr
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: