Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Brølende Lam profetiske tjeneste

Linker Apostolisk Profetisk: Brølende lam er navnet på den profetiske tjenesten til Per Ivar Winnæss. Han er pastor i Menigheten 24/7 og leder for Utrustningssenteret 24/7. Mange reagerer negativt når de hører navnet Brølende lam, men forklaringen er ganske så betryggende…


hr

Foto: Jan Einar Visnes New Life Outreach - Egon Falk Ministries

Linker Apostolisk Profetisk: New Life Outreach med misjonærene Egon og Hannah Falk startet opp sitt arbeide i Tanzania i 1974. I løpet av de siste 30 årene har de holdt rundt 300 større (5 dagers) evangeliseringskampanjer rundt omkring i hele Tanzania.


hr
Kirkeledelse.com

Kristne Bloggere: Jan Inge Jensen her gitt ut boken Kirkevekst i 1995, og skriver artikler om ulike teamer innen menighetsledelse og kirkevekst.Nettstedet er en liten gullgruve for de som er opptatt av et dynamisk menighetsliv.


hr

Naturlig Menighetsutvikling
Diskusjonsforum for Naturlig Menighetsutvikling

Linker til Ressurser: Nå har Naturlig Menighetsutvikling fått sitt eget diskusjonsforum for registrerte veiledere, men også andre som måtte være interessert i temaet.


hr
ICA - International Coalition of Apostles

Linker Apostolisk Profetisk: ICA er et nettverk for apostoliske ledere som bygger Guds Rike: nøkkelpersoner med apostolisk inflytelse over hele verden, som ønsker å koordinere det strategiske og enhetlige arbeidet for endetidens innhøstning.

28. jun 2006 12:39 [ Apostolisk og Profetisk ]

hr
Wagner Leadership institute

Linker Apostolisk Profetisk: Den kjente kirkevekst forskeren C.Peter Wagner har startet et ledertreningsprogram for menighetsledere som går på å utruste dem og trene dem for vekst i både åndelig modning og insikt i de åndelige ting.


hr
Christian International

Linker Apostolisk Profetisk: Christian International, med grunnlegger Bill Hamon er kjent for sin grundige undervisning, trening og aktivering av profetisk nådegave. Christian international er både en menighet, en menighetsnettverk, nettverk for kristne næringslivsledere samt en teologisk høyskole.


hr
Den Profetiske Røst

Linker Apostolisk Profetisk: Per Ivar Winnæss har overtatt magasinet Den Profetiske røst som kommer ut 2 ganger i året.

28. aug 2004 22:46 [ Apostolisk og Profetisk ]

hr
Ellel Menistry

Linker Apostolisk Profetisk: Ellel Ministry er en anerkjent internasjonal organisasjon som har spesialisert seg på indre helbredelse og utfrielse. De holder kurser og foredrag både lokalt og internasjonelt.


hr
Forskjellig.no

Linker og Ressurser: Helge Hiim har laget en fin side med vakker layout, og mange tanker om hvordan det kristne fellesskapet kan fungere.

08. nov 2004 22:30 [ Apostolisk og Profetisk ]

hr
Cindy Jacobs & Generals of Intercession

Linker Apostolisk Profetisk: Cindy Jacobs er en meget annerkjent profet og forbeder. Hun jobber med forbønn for nasjoner og vekkelse gjennom helbredelse av nasjoner.

26. aug 2004 21:25 [ Apostolisk og Profetisk ]

hr
Ed Silvoso og Harvest Evangelism

Linker Apostolisk Profetisk: Ed Silvoso har vert flere ganger i Norge og hjulpet kristne ledere i deres arbeid med å forvandle byer for Kristus.

26. aug 2004 20:51 [ Apostolisk og Profetisk ]

hr
Jonathan David

Linker Apostolisk Profetisk: Jonathan David er fra Malaysia og har grunnlagt et apostolisk nettverk, ISAAC - International Strategic Alliance of Apostolic Churches. På hans nettsted finnes mye spennende og kraftige ressurser som vil bringe forvandling inn i din menighet og i ditt liv.

07. nov 2004 21:12 [ Apostolisk og Profetisk ]

hr
Global Harvest Ministries

Linker Apostolisk Profetisk: Bønnebevegelsn ble født i 1991 av C.Peter Wagner og hans kone Doris Wagner. C.Peter Wagner er kjent som misjonær og Professor i Kirkevekst ved Fuller Teologiske Seminar.

26. aug 2004 20:29 [ Apostolisk og Profetisk ]

hr
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: