Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Brølende Lam profetiske tjeneste

Linker Apostolisk Profetisk: Brølende lam er navnet på den profetiske tjenesten til Per Ivar Winnæss. Han er pastor i Menigheten 24/7 og leder for Utrustningssenteret 24/7. Mange reagerer negativt når de hører navnet Brølende lam, men forklaringen er ganske så betryggende…


hr

Omvendt.org

Linker Evangelister: Sommeren 2003 la Gud det på mitt hjerte at jeg skulle lage en internettside med ren og klar forkynnelse av hans ord.


hr
The Bible Answer Man - Hank Hanegraaff

Bokrapporter og bokanbefalinger: The Bible Answer Man, Hank Hanegraaff, har samlet sammen svært mange spørsmål som kristne kan møte igjennom livet og i møte med andre ikke kristne.


hr
Foto: Jan Einar Visnes New Life Outreach - Egon Falk Ministries

Linker Apostolisk Profetisk: New Life Outreach med misjonærene Egon og Hannah Falk startet opp sitt arbeide i Tanzania i 1974. I løpet av de siste 30 årene har de holdt rundt 300 større (5 dagers) evangeliseringskampanjer rundt omkring i hele Tanzania.


hr
Harald Kaasa Hammer: www.tekstboken.no

Linker til Ressurser: Harald Kaasa Hammer har vert prest og kapellan i Nøtterøy prestegjeld ved Tønsberg. Prekensidene til Harald Kaasa Hammer er veldig populære, og leses av mange prester som trenger litt inspirasjon før søndagens gudstjeneste. Du kan finne hans prekener helt tilbake til 1992.


hr
kirkenorge.no

Linker til Ressurser: Kirkenorge.no er en ressursside for alle. Her finner du blant annet bilder av kirker, prekener og andre taler, bokanmeldelser, konfirmantopplegg, omtale av menighetsblad, liturgier og linker til alle norske menigheter som har egne nettsider.


hr
GodTube.com

Linker til Ressurser: GodTube.com er den kristne versjonen av nettstedet YouTube, og er et online video sosialt nettverk som også er familievennlig. Se noen korte smakebiter her...


hr
Renewal Journal

Linker til Ressurser: Renewal Journal dekker fornyelse, forvandling, karismatisk tjeneste og nyheter fra pinsebevegelsen i Australia. Magasinet kommer ut 2 ganger i året i Australia, til alle som er interessert i fornyelse og vekkelse. Renewal Journal skriver også om vekkelse, kirkevekst, Kristne fellesskap, helbredelse, tegn og under, tilbedelse og lovsang, velsignelse, oppvåkning, evangelisering, dissippelskap, innhøstning, tjeneste, salvelse, vinsekker, visjoner, og tjenende lederskap.


hr
Kirkeledelse.com

Kristne Bloggere: Jan Inge Jensen her gitt ut boken Kirkevekst i 1995, og skriver artikler om ulike teamer innen menighetsledelse og kirkevekst.Nettstedet er en liten gullgruve for de som er opptatt av et dynamisk menighetsliv.


hr

Naturlig Menighetsutvikling
Diskusjonsforum for Naturlig Menighetsutvikling

Linker til Ressurser: Nå har Naturlig Menighetsutvikling fått sitt eget diskusjonsforum for registrerte veiledere, men også andre som måtte være interessert i temaet.


hr
Prekensider og artikkler

Linker til Ressurser: ChristiansUnite.com og SermonIndex.net er to av de store kristne stedene på internett. Her finner du prekener og taler fra flere kjente og ukjente forkynnere i Guds Rike.


hr
Kristen Forening for Helsepersonell

Linker til Ressurser: Kristen Forening for Helsepersonell er en forening for alle grupper innen helsesektoren, og bygger på en evangelisk fellesskristelig grunn.

07. jan 2007 23:27 [ Linker ] [ Ulike ressurser ]

hr
The Sword Project

Linker til Ressurser: The Sword Project er en gratis databibel og studiebibel fra the CrossWire Bible Society. En norsk bibeltekst finnes også.

11. sep 2006 15:36 [ Linker ] [ Ulike ressurser ]

hr
Bibelen Online

Linker til Ressurser: Bibelen - verdens mest leste bok. Du finner den også på internett, her finner du et lite knippe...

19. mai 2006 20:26 [ Linker ] [ Ulike ressurser ]

hr
Linux for Kristne

Data: Linux er et operativsystem for datamaskinen i stedet for Windows, som er blitt mere og mere populært i de senere årene. Det finnes utallige nedlastninger og installasjoner tilgjengelige, nå også en utgave laget for kristne.

11. sep 2006 16:11 [ Data ] [ Linker ] [ Linux ]

hr
Linker til forskjellige ressurser på internett

Linker til Ressurser: Linker til forskjellige resurser på internett.

18. mar 2006 08:39 [ Linker ]

hr
Linker til Profetiske og Apostoliske ressurser

Linker Apostolisk Profetisk: Linker til ulike ressurseer innenfor profetisk og apostolisk reformasjon, både menigheter og tverkirkelige organisasjoner.

18. mar 2006 08:45 [ Linker ]

hr
Foto: Jan Einar Visnes
Lars Petter Berg
Lovsang.no

Kristne Bloggere: Lars Petter Berg og Jan Honningdal har åpnet et webside for å bygge et nettverk for lovsangere i Norge.


hr
dmoz - Kristendom

Linker til Ressurser: Open Directory Project - dmoz - er verdens største internett katalog som blir redigert av mennesker. Den er konstruert og vedlikeholdt av en hel rekke med frivillige redaktører over hele jorden.

14. mai 2006 22:59 [ Linker ] [ Ulike ressurser ]

hr
Ellel Menistry

Linker Apostolisk Profetisk: Ellel Ministry er en anerkjent internasjonal organisasjon som har spesialisert seg på indre helbredelse og utfrielse. De holder kurser og foredrag både lokalt og internasjonelt.


hr
Foto: Gorge Barna
George Barna
The Barna Group

Linker og Ressurser: Din parner for informasjon, strategi, gjennomføring og forvandling. The Barna Group er kjent for grundige analyser og undersøkelser omkring religiøse og kulturelle trender og samfunnsutvikling, både i USA og internasjonalt.


hr
Norske Prekensider

Linker til Ressurser: Bjørn Egeland har samlet en rekke linker til norske prekesider.

24. mar 2006 15:41 [ Linker ] [ Ulike ressurser ]

hr
Link til min side

Linker og Ressurser: Her viser jeg deg hvordan du kan lage en link til dette nettstedet.

08. nov 2004 22:34 [ Linker ]

hr
Storsalen Menighet

Linker og Ressurser: Storsalen menighet er en ungdommelig menighet i Oslo sentrum. Menigheten har ca. 1500 medlemmer hovedsaklig i aldersgruppen 20-35 år. Hver søndag er det ca. 1000 mennesker tilstede ved 4 ulike gudstjenester.

11. aug 2004 23:22 [ Linker ]

hr
Filadelfia Bibelskole Oslo

Linker og Ressurser: Skoleåret 2003/2004 var jeg student ved Filadelfia Bibelskole Oslo. Denne skolen er tilknyttet menigheten Filadelfia i Oslo. Dette året var det nesten 50 elever ved skolen.

05. mar 2004 16:30 [ Linker ]

hr
Christian International

Linker Apostolisk Profetisk: Christian International, med grunnlegger Bill Hamon er kjent for sin grundige undervisning, trening og aktivering av profetisk nådegave. Christian international er både en menighet, en menighetsnettverk, nettverk for kristne næringslivsledere samt en teologisk høyskole.


hr
Wagner Leadership institute

Linker Apostolisk Profetisk: Den kjente kirkevekst forskeren C.Peter Wagner har startet et ledertreningsprogram for menighetsledere som går på å utruste dem og trene dem for vekst i både åndelig modning og insikt i de åndelige ting.


hr
Lederskolen - Coaching Academy

Linker og Ressurser: Lederskolen/Coaching Academy er en del av Filadelfias ledertrenings satsning som ledes av Aril Svartdahl. Lederskolen er bygd opp av moduler med pr i dag 8 moduler. Det er samlinger 4 ganger i året i helgene.

05. mar 2004 17:20 [ Linker ]

hr
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: