Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Lydteknikk.no

Linker Lyd og PA: Lydteknikk.no er et nytt nettsted med bransjeregister for lyd og lydteknisk, studio og livelyd, film og TV. Nettstedet har også en oversikt over noen ressurssider på nettet relatert til lydteknikk.


hr

Foto: L-acoustics Nytt lydanlegg i Storsalen Menighet

Lydteknikk: Storsalen Menighet har investert i nytt lydanlegg denne høsten. Det nye anlegget ble Kiva fra L-acoustics og ble levert av Scandec Systemer i begynnelsen av oktober i høst (2007).

19. okt 2007 01:16 [ Aktuelt ] [ Lydteknikk ]

hr
Lydteknikker tjenesten

Lydteknikk: En lydteknikker har ofte en usynlig og ukjent jobb for mange. Hva gjør han egentlig, og hva kan en pastor gjøre for å ta vare på lydteknikkerene i menigheten?


hr
Foto: Yamaha
Yamaha M7CL-32 Digital Mikser
Hvilken digitale mikser skal jeg velge?

Digitale mixere: Yamaha har laget flere digitale miksere de siste årene. Hvilke egner seg best til hva, og hva er forskjellen på de? Her følger en kort oversikt.


hr
DPA Mikrofoner

Linker Lyd og PA: DPA ble etablert i 1992, og er et firma som fokuserer på å utvikle og produsere høykvalitets mikrofoner for det profesjonelle markedet.


hr
Diskusjonsforum for lydteknikkere

Linker Lyd og PA: Lydforum.com er et aktivt diskusjonsforum for lydteknikkere, hvor du kan diskutere ulike temaer inne lydteknikk, som PA, studio, ulike produkter, analyseprogrammer, backline, og så videre.


hr
Foto: Yamaha
Yamaha LS9-16 Digital Mikser
Yamaha LS9

Digitale mixere: LS9 er en videreføring av den anerkjente M7CL, men i en billigere utgave. Den er fysisk liten og lett, og kommer i to utgaver med 32/64 innganger og 16/32 innganger.


hr
Foto: Yamaha
Yamaha M7CL-48 Digital Mikser
Yamaha M7CL

Digitale mixere: Yamaha sin M7CL er siste generasjon innen digitale lyd mixere. Den er laget for live produksjon og ikke studio. I "The house of worship" markedet i USA er dette blitt den store favoritten.


hr
Foto: Yamaha
Yamaha PM5D Digital Mikser
Yamaha PM5D

Digitale mixere: Yamaha sin PM5D lydmixer er en tungvekter innen live PA. Den er like lett å bruke som DM2000, om ikke lettere.


hr
Foto: Yamaha
Yamaha 01V96V2 Digital mikser
Yamaha 01V-96v2

Digitale mixere: 01V er den minste av de digitale lyd mixerene fra Yamaha. Allikevel er den rik på funksjoner som ikke finnes på selv avanserte og dyre analoge lyd miksere.


hr
Foto: Yamaha
Yamaha 02R96 Digital mikser
Yamaha 02R96

Digitale mixere: Yamaha 02R96 er storebror til 01V96V2, med kan ikke monteres i 19" rack.


hr
Foto: Yamaha
Yamaha DM1000 Digital Mikser
Yamaha DM1000

Digitale mixere: Yamaha DM1000 er også på sett og vis storebror til 01V96V2, da den også kan monteres i 19" rack. I tillegg er den også godt egnet til studio produksjoner som krever Dolby Surround lyd.


hr
Foto: Yamaha
Yamaha DM2000 Digital Mikser
Yamaha DM2000VCM

Digitale mixere: Yamaha DM2000 er storebror til DM1000, og kommer best til sin rett i et lydstudio, selvom den også kan brukes til live produksjon.


hr
Tverkirkelig Lydteknikkersamling, Tirsdag 19. Sept kl 17:30

Lydteknikk: Det blir en ny tverkirkelig lydteknikkersamling i Lille Camino i Storsalens lokaler, tirsdag 19. September kl 17:30.


hr
Foto: Bjarte Thommasen
Jan Einar Visnes
Visjoner for nettverket

Lydteknikk: Å være lydteknikker i en menighet er en spesiell tjeneste, som krever både teknisk innsikt og forståelse for hvordan man betjener et lovsangsteam og menighet med både praktisk arbeid og åndelig betjening.


hr
Rapport fra lydteknikkersamlingen i Filadelfia

Lydteknikk: 20. Januar var 10 lydteknikkere fra 4 av menighetene i Oslo, samlet til pizza, småprat og samtale. Teamet for kvelden var tilbedelse.


hr
Foto: Bjarte Thommasen
Jan Einar Visnes
Tverkirkelig Lydteknikkersamling

Lydteknikk: Jeg har i lengre tid tenkt på å kalle sammen til en tverkirkelig lydteknikkersamling, hvor vi kan bli litt kjent på tvers av menighetene, dele med hverandre hvordan vi har det i tjenesten, inspirere hverandre, og få en dypere innsikt i hvordan vi kan være med å bygge Guds Rike her i Oslo. Jeg ønsker at dette skal være starten på en mer eller mindre regelmessig sammenkomst, noen få ganger i året.


hr
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: