Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Invitasjon til Lyd Lys & Bilde 2007

Lydteknikk: Annen hvert år arrangerer Lyd, Lys & Bildeforeningen en lukket fagmesse for å gi medlemmene og andre, en anledning til å presentere sine produkter. Alle virksomheter som er med i foreningen, har en større omsetning i det profesjonelle markedet for lyd, lys og bildeprodukter i Norge.


hr

Tverkirkelig Lydteknikkersamling, Tirsdag 19. Sept kl 17:30

Lydteknikk: Det blir en ny tverkirkelig lydteknikkersamling i Lille Camino i Storsalens lokaler, tirsdag 19. September kl 17:30.


hr
Foto: Bjarte Thommasen
Jan Einar Visnes
Visjoner for nettverket

Lydteknikk: Å være lydteknikker i en menighet er en spesiell tjeneste, som krever både teknisk innsikt og forståelse for hvordan man betjener et lovsangsteam og menighet med både praktisk arbeid og åndelig betjening.


hr
Foto: Bjarte Thommasen
Jan Einar Visnes
Tverkirkelig Lydteknikkersamling

Lydteknikk: Jeg har i lengre tid tenkt på å kalle sammen til en tverkirkelig lydteknikkersamling, hvor vi kan bli litt kjent på tvers av menighetene, dele med hverandre hvordan vi har det i tjenesten, inspirere hverandre, og få en dypere innsikt i hvordan vi kan være med å bygge Guds Rike her i Oslo. Jeg ønsker at dette skal være starten på en mer eller mindre regelmessig sammenkomst, noen få ganger i året.


hr
Rapport fra lydteknikkersamlingen i Filadelfia

Lydteknikk: 20. Januar var 10 lydteknikkere fra 4 av menighetene i Oslo, samlet til pizza, småprat og samtale. Teamet for kvelden var tilbedelse.


hr
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: