Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Litt om meg selv...

av Jan Einar Visnes Print  
10. des 2003 18:14

Jeg er født i 1971 og utdannet data-ingeniør ved data- og mikroprosessor- teknikk linja ved høgskolen i Gjøvik (1991-1994). Siden har jeg jobbet for ulike konsulent- og vikar-byråer, med ulike oppgaver innenfor data.

Mitt hittil viktigste og lengste oppdrag var hos Think Nordic som har utviklet den norske elektriske bilen Think. Oppgavene bestod blandt annet i å utvikle administrative rutiner med tilhørende databaseløsninger for ingeniør-avdelingen.

WEB utvikling og dynamiske sider

I det siste har jeg også begynt å utvikle enkle tekniske løsninger for internett (dynamiske sider) ved hjelp av programmeringsspråket PHP. Jeg lærte programmeringsspråket PHP i Storsalen menighetd der vi har brukt PHP til å bygge opp menighetens hjemmesider.

Jeg har også brukt Drupal webpublisering i et prosjekt for Byggmesterforbundet Oslo.

Microsoft Access

Av yrke har spesialisert meg på utvikling av database applikasjoner i Microsoft Access, men også med muligheter for å bruke SQL servere som database-motorer. Jeg begynte med Microsoft Access ved et prosjekt for bokklubben til forlaget Credo, som er eid av Laget (NKSS). Siden har jeg jobbet med Microsoft Access forholdsvis mye.

Se også min nye webside: MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes

Kirkevekst

Temaet kirkevekst har opptatt med i flere år. Jeg er kristen, oppvokst i et godt hjem, og er aktiv i menighetsliv og kristent arbeid. Jeg begynte for sørste gang å interessere meg for temaet tilbake i 1998 da jeg var med på et profetisk seminar i en av menighetene i Oslo. Siden har jeg vert på flere profetiske seminarer da primert med profeten Sharon Stone fra Christian International Europe i England. Hennes tjeneste har fasinert meg, både det å betjene enkeltmennesker profetisk, men også å lære oss hvordan det profetiske fungerer, og ikke minst få oss til å fungere i det profetiske. Selv opplever jeg å ha profetisk nådegave.

Storsalen Menighet

Jeg har vert aktiv medlem i Storsalen menighet siden 1995. Her har jeg gjort tjeneste som lydteknikker og i ulike bønneteam. Storsalen er en ungdommelig menighet med over 1500 medlemmer, og over 1000 til nattverd en typisk søndag.

Mine andre nettsteder

Besøk også mine andre nettsteder:
http://www.jevisnes.dyndns.org
http://home.online.no/~visnes (kopi)
http://fbo.jevisnes.dyndns.org med bilder av skoleturen til Afrika.
http://jevisnes.weblogg.no/ min egen blogg.
MS Access databasekonsulent Jan Einar Visnes


Relaterte Artikler:
Anbefalte Artikler:
Andre Artikler:
Eksterne Artikler:
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: