Forside    Kirkevekst    Data    Lydteknikk    Stikkordliste    Om Meg    Gjestebok    UK.gif

Kurs i TV og videoproduksjon

15. - 16. oktober

av Jan Einar Visnes Print  
17. sep 2010 12:57

Helgen 15. - 16. oktober arrangeres det et introduksjonskurs i flerkamera video-produksjon. Kurset tar for seg det å jobbe i et team med flere video-kameraer og billedmikser, og inneholder både teori og praksis.

Kurset arrangeres av Jan Einar Visnes sammen med Knut Tømmerbakk fra New Beginning Europe som kursinstruktør. Han har jobbet med TV og webTV-sendinger i menigheter i flere år, samt holdt flere kurs om hvordan komme i gang med TV-produksjon for frivillige interesserte. Jan Einar Visnes har vert lydteknikker i Storsalen i flere år. Begge to er for tiden engasjert i bygging av TV-studio og oppbyggingen av Kanal 10 Norge.

Vi ønsker å gi en overfladisk introduksjon til å lage ulike typer TV-programmer, å gi en smakebit på både enkel videoproduksjon og å jobbe sammen i et større team med flere kameraer.

Videre er hensikten med kurset å etablere et miljø med både teknikere, kamerafolk, produsenter og redaksjon, for å lage ulike videoer ut i fra Storsalen? Og Staffeldtsgate- miljøet.

I løpet av kurset får du lære å ta del i et produksjonsteam, med både lyd, lys, kameraføring, billedmiks og regi. Og som et resultat av dette vil du kunne få muligheten til å delta ved ulike arrangementer hvor vi ønsker å gjøre video-opptak.

Høsten 2010 starter også Kanal 10 Norge opp med kristne norskproduserte sendinger over satellitt. Her vil det også være behov for frivillige medarbeidere til ulike arrangementer og produksjoner. I tillegg er det også behov for at menighetene rundt om i landet settes i stand til å lage egne programmer som kan sendes på tv-kanalen.

Pris:

For medlemmer i Storsalen og studenter ved Høgskolen i Staffeldtsgate: 300,- kr
For andre: 500,- kr.

Agenda:

Fredag:
18:00 - 19:00 velkomst registrering og bevertning.
19:00 - 20:00 Del 1
Pause
20:30 - 21:30 Del 2

Lørdag:
10:00 - Rigging og Lydprøver
11:00 - Konsertopptak
13:00 - lunch
13:30 - Konsertopptak
15:00 - Oppsummering
16:00 - Slutt

Påmelding:

Påmelding kan gjøres til Jan Einar Visnes på mailadressen visnes@online.no. For andre spørsmål kan du ring meg på tlf 9097 2705.


Eksterne Artikler:
Google search:
Jan Einar Visnes
Internett/Google
Sponsorer: